Aanvullende diensten

Extra opvallen op internet

Eigen website voor jouw woning 

Met deze optie wordt er een complete website aangemaakt speciaal voor jouw woning! Dit zorgt voor een mooiere presentatie van de woning en heeft als extra voordeel dat de woning beter vindbaar is op internet door de verschillende zoekmachines. 

De kosten voor een eigen website bedragen  € 150,- per jaar. 

 

Extra opvallen op Funda 

Standaard publiceren wij al onze woningen al zeer uitgebreid op Funda. Wilt u echter een extra boost geven aan uw Funda publicatie of heeft u gekozen voor onze basis internetmakelaardij, vind je hier onze extra opties.

Open huis

Zeker met een goede markt kunnen de bezichtigingen weleens overweldigend zijn. Wanneer je op de eerste publicatiedag al 20 bezichtigingsaanvragen hebt is het bijna niet te doen om deze allemaal in te plannen. Een open huis houden is dan de perfecte optie. Je hebt dan in 1 keer de grote bulk gehad en wellicht is je woning na het open huis zelfs al verkocht. Wanneer je hebt gekozen voor full service of onze luxe internetmakelaardij zit het eerste open huis al in de kosten. Wil je een extra open huis organiseren of heb je gekozen voor onze basis internetmakelaardij, bedragen de kosten voor het open huis € 19,50 per keer.

Blikvanger 

Met Blikvanger krijg je meer presentatieruimte in de resultatenlijst. In plaats van 1 foto kun je nu 3 foto's laten zien in de resultatenlijst. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om met tekst een unieke eigenschap van de woning uit te lichten!

Blikvanger bij je woning kost € 175,- per kwartaal. 

Toppositie

Een toppositie voor je woning betekent vooral extra zichtbaarheid. Je woning staat een week of maand lang bovenaan de resultatenlijst wanneer de plaats en prijs overeenkomt met de zoekopdracht van de zoeker. Het kan zelfs zo zijn dat je woning bovenaan de pagina komt en in de normale resultatenlijst. Dit betekent dus extra zichtbaarheid! 

Bij toppositie kun je kiezen voor een week of voor een maand. De kosten bedragen respectievelijk € 65,- en € 145,-. 

Woning in beeld 

Sommige woningen zijn ook interessant voor mensen buiten de regio. Is jouw huis dat ook en wil je ook buiten de regio je woning laten zien, dan is woning in beeld iets voor jou! Je woning komt een maand lang op de homepage van Funda! Je kan ook kiezen om je woning in plaats van landelijk, kiezen voor promotie per provincie. Je woning wordt dan alleen getoond aan kopers die in de provincie zoeken. 

Woning in  beeld kost per maand, wanneer je kiest voor de provincie € 290,-. Voor 2 provincies betaal je € 510,- en voor een landelijke vermelding € 725,-.

 

Bezichtigingen 

Heb je gekozen voor Internetmakelaardij maar komt een bezichtiging een keer niet uit of voel je toch wat onzeker wanneer er een aankoopmakelaar mee komt? Geen probleem, wij doen dit graag voor je! De kosten bedragen € 85,- inclusief btw per keer. Na de bezichtiging brengen we je uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte van hoe de bezichtiging is verlopen. 

Wil je hier meer informatie over neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. 

 

Extra's bij basis lokale internetmakelaardij

Heb je gekozen voor onze basis internetmakelaardij maar wil je je vermelding toch nog wat uitbreiden? Dat kan! We hebben hier verschillende opties voor.  

Plattegronden toevoegen aan je presentatie 

Op basis van jouw aangeleverde schetsen laten wij 2 en 3d plattegronden tekenen en voegen deze toe aan je Funda presentatie. Plattegronden leveren een goede bijdrage aan het inzichtelijk maken van je woning voor toekomstige kopers. De kosten bedragen € 60,-.

360 graden foto's toevoegen

Met 360 graden foto's kunnen toekomstige kopers van je woning echt rondkijken alsof ze zich in je woning bevinden. De mensen die je woning komen bezichtigen zijn hierdoor serieuzer omdat ze in principe al weten hoe je woning eruit ziet. De kosten voor het maken en plaatsen van 360 graden foto's bedragen  € 195,-.

Woonvideo toevoegen aan je presentatie

Door het toevoegen van een woonvideo kun je de sfeer van je woning perfect overbrengen op geïnteresseerden. Je kunt in laten zoomen op de beste aspecten van jouw woning. De woonvideo is dan ook een ideaal voorproefje op een daadwerkelijke bezichtiging. De kosten voor het maken en plaatsen van de woonvideo bedragen  € 195,-.