Waarom?

De interesse in de huizenmarkt zat er bij mij al vroeg in. Hele dagen was ik Funda aan het afstruinen naar leuke, opvallende of bijzondere woningen. Toch ben ik eerst in de financiële wereld gaan werken. De interesse in de huizenmarkt bleef echter aanwezig.
Dat, in combinatie met frustratie en onbegrip bij mijn eigen ervaringen over onder andere “Waar staan de prijzen”, “Hoezo kan ik alleen op dinsdagochtend om 11:30 een afspraak maken?”, “Waarom komt er nog btw bij, ik ben toch particulier?” en “Waarom betaal ik bij dit huis meer makelaarskosten dan bij dat andere huis”, heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk besloten heb om te scholen tot makelaar.
 

Hoe?

Na de nodige jaren werkervaring op te hebben gedaan in de internetmakelaardij ben ik in 2018 De Lokale Makelaar gestart. Met mijn ervaringen uit het verleden wilde ik het vooral anders doen. Ik heb mezelf dan ook de volgende uitgangspunten gesteld:
  •       Je huis verkopen moet zo makkelijk maar ook zeker zo leuk mogelijk zijn
  •       Flexibiliteit in bereikbaarheid, telefonisch, via app maar ook met bijvoorbeeld bij bezichtigingen
  •       Transparante, heldere prijzen hanteren zodat je gelijk weet waar je aan toe bent, scheelt een hoop tijd en frustratie 
  •       De communicatie eerlijk en direct houden

Wie ben ik?

Ik, Samantha, weet met mijn samengestelde gezin bestaande uit 4 kinderen, een man en een kat als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Ik wissel mijn drukke gezinsleven met dito werk dan ook graag af met een drankje en hapje op het terras. Verder reis ik graag en probeer ik zoveel mogelijk te genieten van alle mensen en dingen die het leven mooi maken. 
Zelf ben ik geboren in Breda en ben ik bijna 10 jaar geleden verhuisd naar Tilburg waar ik sindsdien met veel plezier woon.
Zowel Tilburg als Breda zijn fantastische steden! Ik vind het geweldig om de ontwikkeling die Tilburg de afgelopen jaren heeft doorgemaakt te zien en beleven en ik ben benieuwd hoe Tilburg de komende jaren gaat groeien. Maar ook Breda is een prachtige stad met een rijke historie, die perfect gecombineerd wordt met moderne ontwikkelingen en vernieuwingen.  
Kortom, wil je je huis verkopen of een nieuwe woning aankopen neem contact op zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het hele traject zo leuk en makkelijk mogelijk verloopt!
 
Afspraak maken