Je wilt je huis verkopen?

Leuk, spannend en ja dat kan via ons!

Ben je op zoek naar een full service makelaar die al het werk met betrekking tot het verkopen van je woning uit handen neemt of vind je het juist leuk om zelf geïnteresseerden rond te leiden? Bij De Lokale Makelaar kies je zelf! Wij hebben ruime ervaring in zowel internetmakelaardij als full service makelaardij waardoor we uitstekend in staat zijn te adviseren in jouw keuze. 

Persoonlijk contact en duidelijkheid vinden wij belangrijk! Wij komen dan ook altijd vooraf bij je langs om je wensen en verwachtingen door te spreken. We meten de woning in conform NEN 2580, voorzien je van een vraagprijsadvies en vertellen je de gang van zaken zodat er geen onduidelijkheden meer zijn. Al onze woningen, zowel via internetmakelaardij als via full service makelaardij, worden volledig gepubliceerd op Funda met professionele foto’s. Daarnaast worden al onze woningen onder de aandacht gebracht via Social Media. Verder voeren wij altijd de onderhandelingen en stellen wij de koopakte op wanneer er een resultaat is behaald naar ieders tevredenheid.

Het grote verschil tussen full service makelaardij en internetmakelaardij zit hem in de bezichtigingen van je woning. Bij full service makelaardij voeren wij de bezichtigingen uit. Bij lokale internetmakelaardij doe je de bezichtigingen (deels) zelf. Uiteraard zijn wij wel altijd bereikbaar voor vragen. Mocht je gekozen hebben voor internetmakelaardij en komt een bezichtiging een keer niet uit of vind je het toch prettig om bijvoorbeeld een tweede bezichtiging door ons uit te laten voeren, kan dit altijd!

Mocht je meer informatie willen kun je ons altijd mailen of bellen. Wij zijn alle dagen van het jaar open, zelfs tijdens feestdagen, en hanteren zeer ruime openingstijden van 9:00 tot 21:00.

Klik hier voor meer informatie over full service makelaardij of hier voor meer informatie over lokale internetmakelaardij