Lokale Internetmakelaardij

Je huis verkopen is spannend maar kan zeker ook leuk zijn. Bij onze lokale internetmakelaardij voer je zelf de bezichtigingen uit. Dat kan prima! Zelf weet je waarschijnlijk het beste de fijne dingen aan je woning op te noemen. Je weet wat er speelt in je wijk. Waar een speeltuin is voor de kinderen. Of je buren een luidruchtige hobby hebben of juist de gezelligste bbq's geven. 

Wij helpen je bij de presentatie van je woning op Funda, social media en de overige huizensites. We maken de foto's, voeren de onderhandelingen voor je en stellen de koopakte op. We zijn wel een lokale internetmakelaar. Je kunt ons dan ook altijd bellen of mailen wanneer je advies nodig hebt en we zijn volledig op de hoogte van de huidige lokale markt.

Voor onze lokale internetmakelaardij hebben we 2 opties waar je uit kunt kiezen. Een luxe variant en een basis variant. 

Luxe lokale internetmakelaardij 

Onze luxe lokale internetmakelaardij biedt eigenlijk alles wat de full service makelaardij ook geeft behalve de eerste bezichtigingen. Een eventuele tweede bezichtiging doen wij wel voor je. Dit omdat dan de interesse vaak zeer serieus is en mensen vaak met een aankoopmakelaar komen. De onderhandelingen kunnen dan direct gestart worden.

Je woning wordt gepubliceerd met een volledige fotoreportage maar ook met plattegronden, 360 graden foto's en een woonvideo.  

De kosten voor Luxe internetmakelaardij bedragen  1.500,- inclusief btw.

Basis lokale internetmakelaardij

Lokale internetmakelaardij houdt bij ons in dat we ervoor zorgen dat je woning met een professionele fotoreportage op Funda, social media en de overige huizensites gepubliceerd wordt. De bezichtigingen voer je zelf uit. Uiteraard zijn we wel altijd bereikbaar voor tips of advies. En komt een bezichtiging een keer niet uit, kun je ons hier alsnog voor inschakelen!

De kosten voor Basis internetmakelaardij bedragen   975,- inclusief btw.

Meer info?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, bel of mail ons dan. We komen graag bij je langs om het een en ander verder toe te lichten. Wil je gelijk een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek, klik dan hier.

 Afspraak maken