De huizenmarkt is booming!

Sommige woningen staan nog niet eens volledig online of de eerste biedingen zijn al binnen. Dit klinkt prettig voor verkopers maar eerlijk gezegd is het niet handig om de woning al te verkopen voor deze op Funda staat. Ik zal je uitleggen waarom.

Veel makelaars zijn er trots op dat een woning al verkocht is voor deze op Funda staat. Wij zullen het echter altijd afraden om je woning te verkopen zonder deze op Funda te zetten. Natuurlijk is het fijn als je je woning snel kwijt bent. Maar is het niet beter om er ook de beste prijs en voorwaarden voor te krijgen? Je achteraf afvragen of je je woning wel echt zo goed verkocht hebt is niet fijn en het kan je lang blijven achtervolgen. 

Ook wanneer je al een koper hebt gevonden voor je woning, is het in onze ogen toch verstandig om de woning op Funda (en andere websites) te zetten. Makelaars kunnen vrij nauwkeurige waardebepalingen maken en zelf weet je waarschijnlijk ook goed wat je woning waard is. Maar in deze tijd, waar de huizen schaarser worden, bepaalt de markt de uiteindelijke prijs. Het is dan ook geen uitzondering meer dat de vraagprijs geboden wordt of zelfs meer.

Zet dus altijd je woning op Funda en verkoop niet zomaar je woning binnen je kennissenkring of de woningzoekenden van de makelaar!

Wil je meer weten over onze aanpak om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen? Bel of mail ons dan!