Corona Update

Vanzelfsprekend zijn er ook in de makelaarsbranche veel vragen met betrekking tot het Coronavirus. Vooralsnog mogen alle kantoren openblijven en zal er dan ook “normaal” doorgewerkt worden.


Bezichtigingen:

Er zijn inmiddels makelaars die bezichtigingen uitvoeren via video bellen bijvoorbeeld. Ik ben van mening dat je bij het kopen van een huis een goed gevoel moet hebben. Dat kun je naar mijn mening alleen maar krijgen wanneer je ook daadwerkelijk in het huis geweest bent. Voorlopig zal ik dan ook gewoon bezichtigingen blijven inplannen en uitvoeren. Uiteraard worden hierbij wel een aantal maatregelen genomen;

-       Was je handen voor en na een bezichtiging

-       Nies in de binnenkant van je ellenboog

-       Er worden geen handen meer geschud

-       Zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand blijven

-       Raak zo min mogelijk aan binnen de woning. Ik zal alle deuren openzetten

-       Verzet de bezichtiging op tijd wanneer je verkouden bent

Waardebepalingen:

Vooralsnog lopen de bezichtigingsaanvragen niet terug sinds de uitbraak van het virus. Het is dan ook nog steeds een goede tijd om je woning te verkopen. Voor een juiste waardebepaling is het van belang dat ik de woning gezien heb. Ik zal dan ook, net als normaal, vrijblijvend, langskomen om de woning te waarderen. Hierbij zal ik uiteraard de voorschriften van het RIVM in acht nemen. 

Huis in de verkoop nemen:

Besluit je je woning te verkopen zullen we een afspraak inplannen met de fotograaf. Ook de fotograaf zal de voorschriften van het RIVM in acht nemen. Mocht je contacten zoveel mogelijk willen beperken, kun je ervoor kiezen zelf niet aanwezig te zijn bij het maken van de foto’s. Ik zal de fotograaf dan binnenlaten en helpen bij het perfect in beeld brengen van de woning. Na de verwerking van de foto’s zal ik de woning verder verwerken en in overleg online plaatsen. 

Vragen:

Mochten er nog vragen zijn, hoor ik het natuurlijk graag! Ik ben 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 via telefoon, whatsapp (088-0804814) of e-mail.