Omschrijving

Speels ingedeeld, sfeervol, 3-kamerappartement, met voldoende bergruimte, en een zonnig balkon gelegen op het zuidwesten, op een fijne locatie in de populaire Heesterbuurt aangeboden! 

Vanuit het portiek neem je de trap naar de 2e etage. Via de voordeur bereik je een hal welke toegang geeft tot de woonkamer. 
De sfeervolle woonkamer is het hart van het appartement en geeft toegang tot nagenoeg alle ruimtes. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden. 
De nette, halfopen keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en oven. Via de keuken kom je in de betegelde technische ruimte waar de wasmachine en CV-ketel zijn geplaatst. In de technische ruimte is tevens de toegang tot het toilet gelegen. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een hangend closet en een fonteintje.
Vanuit de woonkamer bereik je via de openslaande deuren het balkon aan de achterzijde van de woning. Door de ligging op het zuidwesten is het balkon heerlijk zonnig. Op het balkon vind je nog een externe berging.
Via een tussenhal bereik je de badkamer en slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van het appartement. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel met wastafelmeubel. Slaapkamer 1 heeft een afmeting van 11,5m2 en is voorzien van een ruime, praktische vaste kast.
Vanuit de andere tussenhal zijn de ruime inpandige berging en slaapkamer 2 bereikbaar. Slaapkamer 2 biedt met een afmeting van ongeveer 7,5m2 voldoende mogelijkheden. 
In de hal vind je een trap met een luik dat toegang geeft tot het dak met wellicht mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras (geen vergunning aanwezig).


Bijzonderheden:
- Eigen grond
- CV-combiketel Intergas 2011
- Grotendeels voorzien van dubbel glas
- Deels voorzien van kunststof kozijnen
- VVE-bijdrage EUR 35 p/m
- Parkeerkosten: Betaald parkeren na 18.00. Bewoners- en bezoekersvergunning mogelijk.

Kenmerken