Omschrijving

Ben je op zoek naar een karakteristiek huis, met onder andere 3 slaapkamers en een tuin met ruime berging op een fijne locatie, waarin niks hoeft maar nog heel veel kan? Dan is dit wellicht de perfecte woning!

De woning is gelegen aan de rand van Princenhage, op korte afstand van het centrum van Breda. In de directe omgeving van de woning vind je alle denkbare voorzieningen zoals scholen, winkels, eetgelegenheden, uitvalswegen en openbaar vervoer. 

Bijzonderheden:
-	Woonoppervlak 91m2
-	Perceeloppervlak 148m2
-	Nagenoeg volledig voorzien van dubbelglas
-	De achterzijde is volledig voorzien van rolluiken
-	Voorzien van diverse authentieke elementen
-	Volop mogelijkheden om uit en op te bouwen (tekening aanwezig)
-	Onderhoud is redelijk, er dient rekening gehouden te worden met opknapwerkzaamheden

Begane grond:
Via de kleine voortuin kom je bij de voordeur van deze charmante woning, welke toegang geeft tot de hal. De hal is afgewerkt met mooie eikenhouten vloerdelen. Vanuit de hal zijn de trap naar de eerste etage en de woonkamer bereikbaar. 
De vloer van de riante woonkamer, is net als de hal afgewerkt met eikenhouten vloerdelen. De mooie vloer gecombineerd met de open haard, de hoge plafonds de openslaande deuren naar de tuin en de klassieke deuren is de woonkamer bijzonder sfeervol. 
Vanuit de woonkamer kom je bij een tussenportaal waar het toilet gesitueerd is evenals de praktische en ruime kelderkast. Ook is vanuit het tussenportaal de keuken bereikbaar. 
De gesloten keuken is toe aan renovatie maar heeft ook in de huidige staat genoeg te bieden. Zo is de indeling praktisch met voldoende bergruimte en is hij voorzien van onder andere een vaatwasser, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. 

Etage:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een berging. 
Slaapkamer 1 en 2 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, slaapkamer 3 aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en ramen met dubbelglas. De knusse badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en een wastafelmeubel. In de berging is de CV-ketel gesitueerd. Ook vind je hier de aansluitingen voor de wasapparatuur. 

Tuin:
De achtertuin ligt op het westen en biedt volop zon. Bij de openslaande deuren in de woonkamer heb je een kleine overkapping waardoor je ook bij minder weer droog kunt zitten. Verder is de tuin grotendeels bestraat, voorzien van plantenborders en voorzien van een buitenkraantje. 
Achterin de tuin vind je de ruime stenen berging voorzien van elektra.

Kenmerken